Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui site, www.descopera.net, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare mentionate in aceasta pagina.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ne poate produce prejudicii.

DESCOPERA.NET poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil şi fara vreo notificare catre dvs. ori catre alte persoane.

Continutul site-ului

Continutul site-ului www.descopera.net este pentru uz personal. Toate materialele publicate (articole, documentare, fotografii, date, alte informatii) sunt protejate de lege dupa cum urmeaza: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind protectia desenelor si modelelor.

Drepturi de autor

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului (articole, documentare, fotografii, date, alte informatii) este interzisa, fara acordul prealabil si scris al DESCOPERA.NET, cu exceptiile urmatoare: se pot prelua articole prin citarea acestora in limita a 300 de caractere cu conditia ca la final sa fie trecuta sursa cu link spre articol, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de *revista a presei* sustinut de paginile de internet in cauza.

Este interzis in mod expres preluarea si folosirea pe alte site-uri a fotografiilor de pe DESCOPERA.NET. Daca doriti sa folositi unele imagini va rog sa ne contactati.

In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site incalca drepturile de autor sau alte drepturi, va rugam sa ne anuntati acest lucru printr-un mesaj trimis de pe pagina de CONTACT a site-ului.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legatura cu informatiile personale.