Construiti-va o cariera de succes – Cum sa avansezi in firma

Aveti ocazia sa va construiti o cariera de succes, insa pe langa atributiile obisnuite de serviciu, pe care le aveti trebuie sa faceti si lucruri suplimentare. Exista multe ocazii de a va implica in diferite proiecte si lucrari. Nu ezitati si implicati-va ! Asa veti reusi sa fiti intr-o pozitie in care sa atrageti atentia asupra dumneavoastra si a lucrurilor pe care o sa le indepliniti.

cariera de succes
Foto de:

Alegeti-va lucruri dificile care trebuie neaparat realizate: un plan, o schita, un proiect, o lucrare, etc si realizatile.

Pentru a ajunge in functii inalte in compania dumneavoastra trebuie sa va achitati de sarcina postului dumneavoastra exemplar, dar sa fiti preocupati si de alte sarcini, care nu intra in atributiile postului dumneavoastra, proiecte, lucrari, sa participati la ele si sa le realizati.

De asemenea cand vi se iveste ocazia, nu refuzati niciodata sa participati la un curs indiferent daca vi se pare ca este neinportant la momentul respectiv. Se poate dovedi ultil.

Pentru a progresa in firma dumneavoastra trebuie sa preluati multe sarcini de serviciu care acopera o arie mare. Este foarte important sa fiti foarte bun cunoscator al sarcinilor pe care le luati, daca nu sunteti, studiati, lucrati, perfectionati-va, ca sa ajungeti un foarte bun cunoscator si sa nu aveti probleme in viitor. Dezvoltati noi aptitudini, urmati cursuri suplimentare, studiati individual, lucrati la proiecte in afara serviciului, numai asa puteti ajunge sa aveti o cariera de succes.

Stabiliti obiective inainte si foarte inalte, chiar daca nu o sa reusiti sa le indepliniti in totalitate o sa fiti foarte aproape de a le indeplini.

OG MANDINO zicea in cartea sa numita: Cel mai vestit vanzator din lume, ca: “Nicicand nu ma voi gandi ca scopurile mele sunt prea inalte, pentru ca nu e oare mai bine sa-mi indrept sulita catre luna si sa lovesc doar un vultur, decat sa-mi indrept sulita spre un vultur si sa lovesc o stanca ?”

nu spune tot ce gandesti la job
Foto de: Gerd Altmann

Nu trebuie sa spunem tot ceea ce gandim

Marshall Thurber, partener la una dintre cele mai prospere companii de imobiliare din San Francisco a rostit urmatoarele cuvinte: “Oamenii trebuie sa fie responsabili pentru gandurile lor, intr-o asemenea masura, incat sa invete sa le controleze. S-ar putea sa nu fie tocmai usor, dar e posibil. Mai intai, daca nu vrem sa gandim anumite lucruri, nu le rostim. Nu trebuie sa mancam tot ceea ce vedem si nu trebuie sa spunem tot ceea ce gandim. Prin urmare incepem prin a ne analiza cuvintele si a vorbi doar atunci cand avem ceva de spus.”

Daca ceea ce doriti sa spuneti, nu ajuta pe nimeni, nu serveste la nimica, nu are rost sa rostiti acele cuvinte. Vorbiti doar atunci cand aveti ceva de spus si alegeti-va cuvintele cu atentie.

Relatii intime la servici

De-a lungul anilor s-a dovedit ca relatiile intime la servici aduc numai probleme. Pentru oamenii cu caracter si cei care vor sa faca cariera, sexul la servici este de evitat. Va aduce numai probleme, va dezordoneaza viata, va afecteaza realizarile la locul de munca cat si cele personale. Intr-un cuvant: dezastru. Asa ca evitatile !! Vreti sa faceti cariera si sa ajungeti sus nu prostii care sa va traga in jos!

Copyright © Adrian SuhanAcesta este un articol Descopera.Net, copierea lui este interzisa fara acordul nostru. Daca totusi doriti sa copiati partial din text, va rugam sa adaugati un link spre acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *